SY0-501 PDF

How to use our free PDF

Our Free PDF is based on the full mock exams which is available on our Web Site. The PDF consists in an extract of questions and answers with detailed explanations that are available to be:

  
CompTIA SY0-501
CompTIA Security+
CompTIA SY0-501 Dumps Available Here at:
http://blog.giftovus.com/?tell=comptia-exam/sy0-501-dumps.html
Enrolling now you will get access to 78 questions in a unique set of SY0- 501 dumps
Question 1
Which of the following would a security specialist be able to determine upon examination of a server's certificate?
Options:
A. CA public key
B. Server private key C. CSR
D. OID
Answer: D
Question 2
A security analyst is diagnosing an incident in which a system was compromised from an external IP address. The socket identified on the firewall was traced to 207.46.130.0:6666. Which of the following should the security analyst do to determine if the compromised system still has an active connection?
Options:
A. tracert
B. netstat C. ping
D. nslookup Answer: B
Question 3
Multiple organizations operating in the same vertical wants to provide seamless wireless access for their
 https://www.certification-questions.com

CompTIA SY0-501
employees as they visit the other organizations. Which of the following should be implemented if all the organizations use the native 802.1x client on their mobile devices?
Options:
A. Shibboleth
B. RADIUS federation C. SAML
D. OAuth
E. OpenID connect Answer: B
Question 4
Which of the following BEST describes an important security advantage yielded by implementing vendor diversity?
Options:
A. Sustainability B. Homogeneity C. Resiliency
D. Configurability Answer: C
Question 5
In a corporation where compute utilization spikes several times a year, the Chief Information Officer (CIO) has requested a cost-effective architecture to handle the variable capacity demand. Which of the following characteristics BEST describes what the CIO has requested?
Options:
A. Elasticity
B. Scalability
C. High availability D. Redundancy Answer: A
 https://www.certification-questions.com

CompTIA SY0-501
Question 6
A security engineer is configuring a system that requires the X.509 certificate information to be pasted into a form field in Base64 encoded format to import it into the system. Which of the following certificate formats should the engineer use to obtain the information in the required format?
Options:
A. PFX
B. PEM C. DER D. CER Answer: B
Question 7
Which of the following attacks specifically impact data availability?
Options:
A. DDoS B. Trojan C. MITM D. Rootkit Answer: A
Question 8
A security analyst is hardening a server with the directory services role installed. The analyst must ensure LDAP traffic cannot be monitored or sniffed and maintains compatibility with LDAP clients. Which of the following should the analyst implement to meet these requirements? (Select two.)
Options:
A. Generate an X.509-compliant certificate that is signed by a trusted CA.
B. Install and configure an SSH tunnel on the LDAP server.
C. Ensure port 389 is open between the clients and the servers using the communication. D. Ensure port 636 is open between the clients and the servers using the communication. E. Remote the LDAP directory service role from the server.
 https://www.certification-questions.com

CompTIA SY0-501
Answer: B, D
Question 9
Which of the following threat actors is MOST likely to steal a company's proprietary information to gain a market edge and reduce time to market?
Options:
A. Competitor
B. Hacktivist
C. Insider
D. Organized crime. Answer: A
Question 10
A penetration tester is crawling a target website that is available to the public. Which of the following represents the actions the penetration tester is performing?
Options:
A. URL hijacking
B. Reconnaissance
C. White box testing
D. Escalation of privilege Answer: B
Would you like to see more? Don't miss our SY0-501 PDF file at:
http://blog.giftovus.com/?tell=comptia-pdf/sy0-501-pdf.html
 https://www.certification-questions.com